Vammalan Rotaryklubi ry

Vammalan Rotaryklubi on osa piiriä 1410. Kaksikielinen rotarypiirimme kattaa Ahvenanmaan ja Varsinais-Suomen sekä osia Satakunnasta ja Etelä-Hämeestä. Se jakautuu kymmeneen alueeseen, joiden lähes 60 klubilla on noin 1900 jäsentä.

Kokoonnumme säännöllisesti tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kotimaisen ja kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, mm. Itämeriprojektit. Osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia nuorisostipendein ja tukemalla vanhusten hyvinvointia.

Rotarien, myös oman klubimme, yksi vaikuttavimmista toiminnoista on kansainvälinen nuorisovaihto. Vuosittain yli 8000:lle nuorelle maailmassa tarjoutuu mahdollisuus tutustua rotaryjärjestön välityksellä vieraaseen kulttuuriin muutaman viikon, kuukauden tai kokonaisen kouluvuoden ajan vuosivaihdon, kesävaihdon tai kesäleirien muodossa.

Kokoontumiset

Kokoonnumme kuukauden kahden ensimmäisen parillisen viikon tiistaina kello 18.00 Vammalan Seurahuoneella Puistokatu 4, Sastamala. Kesä-elokuussa kokoukset kello 8.00.

Kevätkauden 2022 ohjelma

11.1.Hanna Pihlajamäki kertoo tämän päivän Tyrvään Sanomista
25.1.Arto Satonen tuo terveiset valtakunnan- ja paikallispolitiikasta
 8.2.Petri Rinne kertoo kehittämisyhdistys Satafoodista